Usluge

Uža specijalnost naše firme je transport specijalnih i vangabaritnih tereta kako na domaćem,  tako i međunarodnom tržištu.

TRANSPORT

Slobodni smo Vam ponudi naše usluge specijalnog transporta i običnog transporta na raznim relacijama i želimo ovim putem da Vam skrenemo pažnju da kada god imate specijalni teret, da se ne ustručavate da nas kontaktirate, mi ćemo nastojati da Vam obezbijedimo adekvatno vozilo sa prevoz robe. Kod prevoza roba i tereta velike vrijednosti ne postoji nikakav rizik za kupca jer sva roba koja se prevozi je osigurana.
Pored široke ponude i specijalno opremljenih vozila, posjedujemo i vlastita vozila za pratnju vangabaritnog/specijalnog transporta.
Godine iskustva u organizaciju specijalnih transporta doprinjele su visokom kvalitetu naših usluga i profesionalizmu.

PRODAJA

Ako ste odlučili da kupite polovnu građevinsku mašinu – onda ste na pravoj adresi. U sklopu auto servisa posjedujemo savremenu opremu za popravku putničkih i teretnih motornih vozila, autopraonicu te opremu za vulkanizerstvo.
Na lageru takođe imamo nove gumene gusjenice brandiranih Austrijskih i Italijanskih proizvođača. Cijene gusjenica su ubjedljivo najpovoljnije. Stoga budite slobodni da nas kontaktirate vezano za gusjenice.

SERVIS

FAB u svom servisnom centru ima opremu prema najstrožim standardima i raspolaže stručnim i školovanim djelatnicima. Servis je opremljen specijalnim alatima za dijagnostiku i održavanje vozila, ugradnju i balansiranje guma za sve vrste vozila , popravak limarije, prijevoz vozila i drugo.